Mi a küldetésünk?

Hisszük, hogy egy kis odafigyeléssel jobbá tehetjük a k����������zlekedési szokásokat.

Akcióink során a közlekedés gyakori hibáira hívjuk fel a figyelmet és azok kiküszöbölésére adunk hasznos tanácsokat (balesetmentes közlekedés, ittas vezetés, gyalogosok és kerékpárosok védelme, járművek megfelelő műszaki állapota, stressz és konfliktuskezelés vezetés közben).

Mozgalmunk során követőket gyűjtünk, akik velünk együtt hisznek abban, hogy apró dolgokkal biztonságosabbá tehetjük a közlekedést a magyar utakon.

 

Közlekedés

Mottónk: Közlekedj Te is angyalian!

Modern, felgyorsult világunkban a közlekedés mindennapjaink része. Életünk egyik mozgatórugója. Senki sem tudja kikerülni, hiszen mindennap közlekedünk, szeretnénk eljutni egyik helyről a másikra. A MARSO angyalok irányelvet mutatnak mindezekben.

Hogy miért tesszük?

  • Sz��������vügyünknek tekintj��k, hogy autós vállalkozásként, tegyünk a vásárlóinkért, azaz a közlekedés résztvevőiért, így globális értelembe véve, az összes emberért.
  • Valamilyen formában mindenki közlekedik, így a társadalom minden tagja résztvevő. Az utakon a járművel közlekedők és a gyalogosok találkoznak, ez a találkozás számos veszélyt rejt mag��ban.
  • A közlekedés biztonsága megköveteli, hogy a közlekedési szab��lyokat mindenki betartsa. Betartásuk és ismeretük, biztonságunk érdekében elengedhetetlen
  • Ismeretük hiányában számos veszélyhelyzet érhet az utakon, de kellő odafigyeléssel, ezek a veszélyek, ha meg nem is szüntethetők, de nagymértékben csökkenthetők.
  • Fontosnak tartjuk, hogy figyelmesebbek legyünk egymás iránt, tanúsítsunk előzékeny és kulturált magatartást.
  • Felelősséggel tartozunk Önökért/ Értetek, közlekedők, akik mindennap ki vannak téve a közlekedésből adód������������ veszélyeknek.

Hogyan tesszük?

Figyelem felhívással kívánjuk elérni, hogy a közlekedés résztvevőiben tudatosuljon az a t��ny, hogy minden ember felelőss����ggel tartozik mások életéért, testi épség����ért és nem utolsó sorban saját magáért. A balesetek elkerülése érdekében fontos a közlekedési tudat form��lás is.

Közlekedési oktatásokat szervezünk óvodákban, iskolákban, táborokban, mert már kisgyermek kortól kezdve fontos, a biztonságos közlekedésre, és szabályok betartására való nevelés.

A kockázatok és az esetleges katasztrófák megel��zése érdekében hasznos tanácsokkal látjuk el követőinket. Tedd meg te az első lépést, ne várj másra!Légy követőnk, ha hasonló elveket vallasz!

Mi angyalok segítünk, hogy te is angyali vezetővé válj! Mivel hiszünk abban, hogy a közösség ereje mindent képes megoldani, ezért az összefogásban rejlő erőre van szükségünk!

Mit kell tenned?

Folyamatosan látogass el weboldalunkra, hogy mindig értesülj legújabb közlekedési információikról, tanácsainkról, illetve angyali sugallatainkról, és álld ki az angyalok 5 pr��báját, hogy te is angyali közlekedővé válj!